Välkomna till GHP Totalvård Ortopedi. Vi bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig. Kontakta oss

Om oss

Vårt mål är en obruten vårdkedja där du som patient ska känna dig trygg från första besöket på vår mottagning till utskrivningen efter en eventuell operation. Hög kvalitet och god omvårdnad har högsta prioritet hos oss. Verksamheten är fokuserad på ortopedisk verksamhet med inriktning på rygg-, nacke-, höft- och axelskador. Vi arbetar med integrerade vårdlösningar tillsammans med GHP Ortho Center Stockholm, GHP Stockholm Spine Center & GHP Idrottscentrum.

Vi är en del av vårdkoncernen GHP. För mer information om GHP och dess vårdverksamheter hänvisar vi till GHP Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.